Poni-Haan Ratsastajat hakee LähiLahjoitusta lasten ja nuorten hevostaitojen kehittämiseen – Äänestä 13.10. mennessä

17.9.2024

Poni-Haan Ratsastajat ry on mukana LähiTapiola Pääkaupunkiseudun LähiLahjoitus-äänestyksessä. 

Auta seuraa avustuksen saamisessa ja äänestä 13.10.2024 mennessä alla olevan linkin kautta.

Äänestysohjeet:

Valitse alueeksi Vantaa ja 29. Poni-Haan Ratsastajat

Poni-Haan Ratsastajat hakee tukea lapsien ja nuorten hevostaitojen tukemiseen

Poni-Haan Ratsastajien arvot ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus ja kunnioitus. Tämän pohjalta haluamme tukea jäsentemme kehittymistä sekä ratsastajina että hevostaidoissa. Haemme avustusta järjestääksemme koulutusta, jossa nuoret ratsastuksen harrastajat oppivat ammattilaisten opastamana ymmärtämään hevosen lajinomaista käyttäytymistä, hevosten hoitoa ja käsittelyä sekä vuorovaikutusta – kunnioittaen näitä upeita eläimiä ja niiden ainutlaatuista luonteenlaatua. Haluamme luoda yhdenvertaisia mahdollisuuksia nuorille ratsastajille oppia hevostaitoja turvallisesti ja vastuullisesti.

Seuramme lähes 500 jäsenestä puolet ovat aikuisratsastajia ja puolet lapsia sekä nuoria. Ydintehtävämme on aktiivinen nuorisotyö, johon kuuluu monipuolisesti kilpailuja, koulutusta sekä hevosaiheisia kerhoja.

 

Tuet jaetaan yleisöäänestyksen perusteella - jokainen ääni on tärkeä!

Suurin osa LähiLahjoituksen saavista harrasteryhmistä tullaan valitsemaan yleisöäänestyksellä. Kannustammekin pyytämään ystävät, kaverit, tutut, vanhemmat, sukulaiset ja kaikki naapureista lähtien äänestämään PHR:ää!

Tukitonnit jakautuvat yleisöäänestyksen perusteella seuraavasti: 25 harrasteryhmää Vantaalta ja tämän lisäksi 15 harrasteryhmää valitaan harkinnanvaraisesti.